+6016-381 4497 puchongsunway@gmail.com

Kedai Cermin Kereta

Kedai Cermin Kereta

Semenjak daripada penubuhannya pada tahun 2003 oleh Encik Lim Jui Ching, Puchong Sunway Auto Glass Specialists tidak pernah tersimpang daripada matlamat asalnya untuk menjadi sebuah kedai tukar cermin kereta yang terbaik bukan sahaja di Puchong malah di kawasan sekitarnya seperti Putrajaya, Seri Kembangan, dan Subang Jaya. Sebelum menceburi perniagaan ini, Encik Lim sudah pun memiliki pengalaman lebih dua dekad selaku pengendali bekalan kaca automotif untuk pasaran tempatan dan antarabangsa bagi pihak sebuah syarikat pengeluar kaca utama di rantau Asia Pasifik.

Kini, kami diperkuatkan dengan sejumlah 13 orang staf yang berkepakaran tinggi dalam bidang berkaitan. Selain daripada berfungsi sebagai sebuah kedai repair cermin kereta, kami juga menawarkan khidmat serupa terus ke mana-mana bengkel kenderaan yang memerlukan. Bersandarkan daripada pengurusan Encik Lim, kami menjanjikan penekanan khusus terhadap kualiti baik dari segi produk mahu pun pertolongan yang diberikan. Dengan menjadikan kami kedai cermin kereta utama, anda pasti akan menikmati kepuasan maksimum

 

Pakar Tukar Cermin Kereta No. 1 Pilihan Anda

24 Months Warranty

Kepakaran Tiada Tandingan

Kami memiliki tenaga kerja yang berpengalaman luas tidak seperti kebanyakan kedai repair cermin kereta lain. Dengan pengetahuan dan kemahiran mendalam, para juruteknik kami akan memastikan proses pembaikan dan penggantian dilakukan dengan penuh teliti.

Quality Guaranteed

Jaminan Kualiti

Adalah menjadi tanggungjawab kami untuk menjadi sebuah kedai cermin kereta yang berlandaskan kepada penggunaan bahan bermutu tinggi dan tahan lama. Kami turut menawarkan waranti sehingga 24 bulan bagi perkhidmatan terpilih.

Stock Availability

Keunggulan Khidmat Pelanggan

Kepuasan pelanggan semestinya menjadi keutamaan mana-mana kedai tukar cermin kereta. Iltizam kami adalah untuk menjangkaui jangkaan anda. Kami sentiasa memastikan sebarang bantuan yang diberikan disesuaikan mengikut kehendak dan keperluan anda.

Kedai Tukar Cermin Kereta

Sememangnya keunggulan Puchong Sunway Auto Glass Specialists sebagai antara kedai membaiki cermin kenderaan paling dipercayai di Lembah Klang tidak dapat disangkal lagi. Anda mahukan penggantian cermin kenderaan yang amat memuaskan? Ayuh, segera kunjungi cawangan utama kami di Pusat Bandar Puchong untuk maklumat lanjut atau jika anda ingin membuat sebarang tempahan!

Hubungi Kami

Get In Touch

Not sure what kind of services you’re getting for your auto glass issues? No worry, just give us a call at +6016-3814497 & let us know what’s the problem!